Minőség Fuvar - költöztetés, bútorszállítás, áruszállítás
Költöztető doboz Tippek költözéshez! Biztosításunk

KÖLTÖZTETŐ ÉS BÚTORSZÁLLÍTÓ -
MINŐSÉG FUVAR

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!
„KÖLTÖZTESSEN 100% GARANCIÁVAL!”
Extra szolgáltatás: ingyenes fóliázás

bútorai
sérülésmentes
szállításáért
Megrendelés: 30/901-4572

Megbízható Cég 2015 Tanúsítvány

Bútorszállító és költöztető cég vagyunk Budapesten. Fő profilunk a lakásköltöztetés, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk irodaköltöztetéssel és zongoraszállítással is.

Húsz éve, 1996 óta állunk a Kedves Ügyfeleink rendelkezésére. Sok-sok éven át Magyarország egyik legnagyobb bútoráruház láncának költöztettünk, szállítottunk, fuvaroztunk.

Két évtizedes költöztető tevékenységünk alatt kiváló tapasztalatokra, és a mindeddig kifogástalan szolgáltatáshoz szükséges rutinra tettünk szert. Munkánkat körültekintően, becsületesen végezzük, büszkék vagyunk arra, hogy a mai napig, több mint tízezer elégedett megrendelőnk, vásárlónk volt.

Költözéskor megrendelőink bútorainak biztonságát teljes körű belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosításunk (BÁF) is védi. Talán még nem hallott róla, hogy a költöztetés során a legtöbb sérülés nem a teherautón, menet közben történik. Statisztikai adatok szerint sokkal nagyobb százalékban fordul elő sérülés a lépcsőházakban, a le és felpakolásnál és a bútorok szét és összeszerelésénél.

  • Bútorai velünk teljes biztonságban vannak. Felelősségbiztosításunk teljes körű, és biztonságot nyújt a véletlen, balesetszerűen bekövetkezett anyagi károk ellen.

Felelősséggel tartozunk Önnek, hogy épségben és sérülés mentesen szállítsuk és költöztessük bútorait, értékeit és minden egyéb, szállításra ránk bízott tárgyát.

  • Azért fóliázzuk ingyenesen bútorait, hogy még váratlanul se keletkezzen bennük kár menet közben, és
  • azért figyelünk oda 20 éves költöztetői szakmai tapasztalatunk teljes körültekintésével a lépcsőházban való szállításkor, a le és felpakolásnál, valamint bútorai szét és összeszerelésénél, hogy ne nehezítsük valamilyen sérüléssel költözése terheit.
  • Minőség fuvar – Költöztetés Budapest körzetében kiállási díj nélkül
  • Költöztetés Budapesten délután is, felár nélkül - Minőségfuvar

Költöztető és bútorszállító cégként nem puszta szlogenként használjuk, hanem a mindenkor kívánatos szakmai alázattal mondjuk, hogy profi szállítók vagyunk, profi eszközökkel. A szakmánkban otthon vagyunk. Legyen szó akár egyetlen szekrény elszállításáról, vagy egy komplett családi ház költöztetéséről. Bármikor állunk az Ön rendelkezésére, az ország egész területén. Nagyon fontos a számunkra, hogy

  • Ön, a megbízónk elégedett legyen a munkánkkal, és újra és újra szívesen forduljon hozzánk, és
  • bátran ajánlhasson bennünket ismerőseinek, barátainak. „Költöztető Budapestről, jó a tapasztalatom velük.”
BÁF biztosításunk teljes körű, mindenre kiterjed. Bútorai velünk teljes biztonságban vannak
Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!
© 2012 Minosegfuvar.hu. Minden Jog Fenntartva - Weboldal készítés: Eastside Informatika (www.johonlapkeszites.hu)     -     Impresszum / Adatvédelem